Top bedomt tomrerservice i Kobenhavn i dag?

Høj kvalitet tømrerservice i København lige nu? Vi taler ikke jysk… Men vi er mindst lige så hårdtarbejdende Vi bestræber os i hvert fald på at gå lige så højt op i vores finish og kvalitet, som vores kollegaer i Jylland. Dertil ønsker vi også at matche dem på prisen, hvorfor vi har skruet så langt ned for vores priser som muligt. Du kan forvente at samarbejde med et tømrerfirma, der møder til tiden, overholder deadlines og som har en konstruktiv og åben dialog med dig. Opstår der derfor noget uventet, kan du være ganske tryg og sikker på, at det er noget, vi vender med dig. Læs ekstra information på https://jacobsen-byg.dk/tomrerfirma/.

Når vi har snakket med dig og eventuelt været på en gratis besigtigelse, udarbejder vi en kontrakt, hvori projektet beskrives. Det sker derfor med fuld gennemsigtighed, ligesom der heller ikke dukker uventede omkostninger op. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig så hurtigt, som vi overhovedet kan. Hvor lang tid det tager, kommer an på omstændighederne, og hvor meget vi skal tage os af – eller hvor mange faggrupper, der skal involveres.

Har du derfor brug for hjælp til at tilslutte ovnen, hænge nye lamper op eller måske have opført en ny væg i køkkenet, er det noget, vi hellere end gerne hjælper dig med at få lavet. Det er meget praktisk, da du dermed kan nøjes med at indgå én aftale med et enkelt firma omkring renoveringen eller monteringen af dit køkken. Det er trygt og bekymringsfrit at få monteret eller renoveret et køkken med hjælp fra os. Det er det, da vi på forhånd aftaler, hvornår og hvordan monteringen eller renoveringen af køkkenet skal ske. Det betyder, at du får mulighed for at koordinere projektet og undgå forsinkelser, så du får det køkken, du gerne vil have til tiden.

Vi opsætter skillevægge i boliger på hele Sjælland og særligt i København. Ring eller skriv derfor gerne uanset, hvor du holder til. Vil teenageren i huset gerne have sit eget værelse? Vil du gerne udnytte den store stue til at lave en hyggekrog? Eller vil du måske gerne skabe et ekstra værelse til gæsterne? En skillevæg er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra rum på. Det er nemlig en væg, som i sig selv ikke optager meget plads – og som i princippet kan opsættes præcis der, hvor du ønsker det.

Er en besigtigelse gratis? En besigtigelse er altid gratis. Ved større entrepriser er det som regel nødvendigt med en besigtigelse, inden vi kan komme med et tilbud. For at give dig så realistisk en tilbudspris som muligt, indkalder vi de relevante faggrupper til besigtigelsen, da de er bedst kvalificerede til at vurdere de enkelte fagspecifikke opgaver og svare på konkrete spørgsmål. Når vi er flere faggrupper, der skal besigtige, aftales et tidspunkt 1- 2 uger ude i fremtiden, hvor vi kan få adgang til din bolig og styre udenom myldretiden. Vi er mange parter, der skal køre, så der er meget tid at spare ved at undgå myldretidstrafikken.

Hvad kan vi hjælpe dig med som tømrer? Når du henvender dig til os omkring et projekt, er der stort set ikke det, vi ikke kan hjælpe med. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring på bagen samt med dygtige og fagligt kompetente tømrere, der er meget passionerede for deres håndværk. Vi kan blandt andet hjælpe dig med: Skillevægge Tilbygninger Terrasse Montering af vinduer og døre Udskiftning af vinduer og døre Montering af køkken Renovering Gulvlægning. Se mere information at https://jacobsen-byg.dk/.