Kvalitet rengøringsfirma Fyn

Kvalitet rengøring i boliger Sjælland? Få en fast aftale om vinduespolering: Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi virksomheder, offentlige institutioner og private at indgå en fast aftale om vinduespolering. Dette oplever vi især er relevant for virksomheder og institutioner, da det er vigtigt, at det bliver gjort løbende, og at det bliver gjort ordentligt. Når du indgår i en fast aftale om vinduespolering med os, tilbyder vi vinduespoleringen til en ekstra god pris. Vi aftaler i fællesskab, hvor ofte vi skal komme forbi, og om vi eventuelt hver anden eller tredje gang også skal pudse vinduerne indenfor. Læs mere info på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Det og mange andre overflader skal være rengjorte ved fraflytning fra en lejebolig. Gør du det ikke selv, hyrer udlejer selv et rengøringsfirma ind, som du skal betale for. Det er sjældent den billigste løsning, og det går udover dit depositum. Er du derfor smart, udfører du enten selv flytterengøring eller får et professionelt firma som os til at gøre det. Det er ikke en særlig dyr service, hvis du vælger os – og det kan potentielt spare dig for mange penge. Vi fortæller gerne præcist, hvad vi rengør – og ellers kan du få et overblik her på siden, hvor det er specificeret ud fra flere forskellige rum.

Vi ved godt, at mange sommerhusudlejningsselskaber har deres eget rengøringsteam ansat primært med ungarbejdere. Men det vil vi gerne være en pendant til, da vi har et meget dygtigt, hurtigt og erfarent team, der meget gerne vil komme og gøre rent i dit eller jeres sommerhuse. Vi garanterer, at det bliver en god oplevelse at komme ind i sommerhuset – og at det står klar til tiden til de næste, der skal have en god ferie.

Er du i stedet erhvervskunde, og er vi booket ind til rengøring af et større område – f.eks. i forbindelse med nybyggeri -, tager vi ofte rengøringen over to gange. Den første omgang udføres typisk før gennemgangen af bygherre, hvor vi fjerner pap og andre løsdele, støvsuger og tager en let aftørring af inventaret. Når bygherre ikke har mere at sætte på byggeriet, sætter vi i gang med anden omgang, som vi selv kalder for slutrengøringen. Her rengør vi alle flader inklusive vinduer inden aflevering, så lokalerne i princippet er klar til at blive taget i brug med det samme.

Vi gør vores bedste for at rykke ud hurtigst muligt – også hvis du kommer meget sent i tanke om, at vinduerne nok skulle have været pudset. Det er bare at ringe til os direkte, og så går der højst sandsynligt ikke længe, før en af vores medarbejdere står klar foran din matrikel til en omgang vinduespudsning. Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt. Se mere info at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.