Reizen attracties en gratis reisgidsen met DelaatTravel.com

Wereldreisbestemmingen en vakantie gratis reisgidsen met DelaatTravel? Buckingham Palace is sinds de 19e eeuw de officiële residentie en het administratiekantoor van de Britse koninklijke familie in Londen en is een van de weinige overgebleven koninklijke paleizen in de wereld. Toegang voor het publiek is beperkt en exclusief, maar de moeite waard voor degenen die een bezoek regelen. Met zijn gotische torens en centrale bascule geflankeerd door dramatische hangbruggen, is Tower Bridge zowel een opmerkelijk staaltje techniek als een van de meest direct herkenbare herkenningspunten van Londen. De beroemde brug is een populair onderwerp van Londense ansichtkaarten, waardoor velen het aanzien voor London Bridge, dat eigenlijk de volgende stroomopwaarts is.

Turkije is een charterlid van de VN , een vroeg lid van de NAVO , het IMF en de Wereldbank , en een van de oprichters van de OESO , OVSE , BSEC , OIC en G20 . Nadat Turkije in 1949 een van de eerste leden van de Raad van Europa was geworden , werd het in 1963 geassocieerd lid van de EEG , trad het in 1995 toe tot de EU-douane-unie en begon het in 2005 toetredingsonderhandelingen met de Europese Unie . stemming op 13 maart 2019, deHet Europees Parlement heeft de EU-regeringen opgeroepen de toetredingsonderhandelingen met Turkije op te schorten; die ondanks stagnatie sinds 2018 nog steeds actief zijn vanaf 2020. De economie en de diplomatieke initiatieven van Turkije hebben geleid tot de erkenning als regionale macht , terwijl de ligging het door de geschiedenis heen een geopolitiek en strategisch belang heeft gegeven. Turkije is een seculiere , unitaire , voorheen parlementaire republiek die in 2017 een presidentieel systeem met een referendum heeft aangenomen ; het nieuwe systeem is in werking getreden met de presidentsverkiezingen in 2018. De huidige Turkse regering, onder leiding van president Recep Tayyip Erdoğan van de AKP , heeft maatregelen genomen om de invloed van de islam te vergroten en het Kemalistische beleid en de persvrijheid te ondermijnen.

Italië officieel de Italiaanse Republiek is een Europees land dat bestaat uit eendoor de Alpen afgebakend schiereiland en omgeven door verschillende eilanden . Italië ligt in het zuid-centraal-Europa , en het wordt ook beschouwd als een deel van West-Europa . Een unitaire parlementaire republiek met als hoofdstad Rome , het land heeft een totale oppervlakte van 301.340 km 2 (116.350 vierkante mijl) en deelt landgrenzen met Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië en de enclavedmicrostates Vaticaanstad en San Marino . Italië heeft een territoriale exclave in Zwitserland ( Campione ) en een maritieme exclave in Tunesische wateren ( Lampedusa ). Met ongeveer 60 miljoen inwoners is Italië de derde meest bevolkte lidstaat van de Europese Unie. Zien extra details bij gratis reisgidsen.

Beste attractieparken ter wereld: Gardaland ItaliëIn Italië vind je ook één van de toppers volgens de bezoekers van TripAdvisor. Attractiepark Gardaland Resort werd in 1975 geopend en kan sindsdien rekenen op ca. 2,5 miljoen bezoekers per jaar. Je vindt er meer dan 50 attracties, waarvan de Blue Tornado (een omgekeerde achtbaan), Oblivion The Black (een stalen duikachtbaan) en Magic House (vergelijkbaar met Villa Volta in de Efteling) enkele van de populairste zijn. Misschien too much voor kleine kinderen, maar daarvoor is er een apart kinderthemaland, Fantasy Kingdom. In dit deel van het park huppelt de mascotte van Gardaland Resort, Prezzemolo, rond. Je herkent dit draakje aan rood haar en een blauwe strik. Welk van deze attractieparken zou jij graag eens willen bezoeken?

De stad Lille wordt ook wel het Parijs van het Noorden genoemd. Deze stad ligt vlak bij de grens met België en heeft ook heel wat bezienswaardigheden die grotendeels in het gezellige historische centrum zijn gelegen. Een wandeltocht is ideaal om de stad te verkennen, boek hier je begeleide stadswandeling vanaf €11! Zo kan je er rondwandelen tussen de historische gebouwen en een bezoek brengen aan de Notre Dame de la Treille kathedraal, het Hospice Comtesse en het Hôtel de Ville met het Belfort. Lille staat ook bekend om het heerlijke lokale gebakje ‘merveillieux’, dat moet je zeker eens proeven! Fontainebleau is een stad ten zuidoosten van Parijs die bekend staat om het schitterende Château de Fontainebleau. Al sinds de 12de eeuw verbleven de Franse leiders in dit paleis, waarbij er steeds stukken bijgebouwd werden. Zo vind je in het luxueuze kasteel onder andere de Turkse boudoir van Marie Antoinette en de kamers van Napoleon. Rondom het château ligt het Fôret de Fontainebleau, een groot bos waar je heerlijk kan wandelen na een bezoek aan het paleis. Boek hier je ticket of tour voor je bezoek aan het paleis op voorhand!

De Ponte Sant’Angelo ligt tussen de Engelenburcht en het Vaticaan en is zonder twijfel de mooiste brug van de stad. De brug werd al in de tweede eeuw na Christus gebouwd. De beelden op de brug werden in de zestiende eeuw toegevoegd en werden ontworpen door de bekende kunstenaar Bernini. De Trevi Fontein in Rome is misschien wel de bekendste fontein ter wereld. De fontein is een imposant kunstwerk gemaakt uit wit marmer waarin helderblauw water stroomt. Gooi ook zeker een muntje in de fontein, want dat zou betekenen dat je nog eens zal terugkeren naar de stad! Ontdek meer info bij https://delaattravel.com/.